Print/Digitalt

HuddingeDirekt

DirektPress-tidningen Södra Sidan bytte den 26 augusti 2017 namn på sina utgåvor i Skärholmen, Botkyrka och Huddinge. Nu heter tidningarna SkärholmenDirekt, BotkyrkaDirekt och HuddingeDirekt, med en sammanlagd upplaga på 101 000 ex. Södra Sidan har gett ut totaldistribuerade lokaltidningar sedan 2006. Tidningarna har profilerat sig genom ett tätt samarbete med läsarna och med ett fokus på de boendes egna lösningar.

Våra tidningar är väldigt uppskattade idag. Genom att koppla tidningsnamnet tydligare till platsen har vi stärkt vår ställning på den lokala marknaden ytterligare. Vi vill vara Skärholmen-, Botkyrka-, och Huddingebornas självklara källa till lokala nyheter, både på papperet och på nätet.

Vi rapporterar viktiga nyheter om skola, trafik, byggande, ungdomsfrågor och kommunpolitik. Våra tidningar ger läsarna sammanhang, kunskap om tips om hur man kan engagera sig. Samtidigt fortsätter vi att lyfta fram röster som sällan hörs och erbjuder ett forum för ungdomar och vuxna som vill göra samhället bättre.

Petter Beckman
vd och chefredaktör

Besök webbplats

lör/sön

Utgivningsdag

tis kl. 12.00

Bokstopp

ons kl. 12.00

Färdigt material

-

Upplaga
Materialinlämning till: annons@sodrasidan.se

Format och Pris

Formatnamn Pris (SEK)