Vi söker två nya säljare!

Av Patrik Vincent · 1501766341000

Vår utveckling i den här branschen har gått rasande fort. Våra uppdrag har vuxit och nu täcker vi i princip hela Sverige med våra 130 lokala tidningar och är unika med total hushållstäckning i såväl Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi är alltid på jakt efter säljtalanger såväl som ärrade proffs. Just nu behöver vi förstärka vår organisation med två personer. En i Stockholm och en i Göteborg.

Vi sätter personlig utveckling högt på agendan och tror att den som söker har höga ambitioner, vilja att arbeta fokuserat och äger ett öppet sinnelag. Du bör stå redo att lära dig om såväl vår egen fantastiska kanal men också hur den levererar i relation till andra kanaler.

Men vi vill också att du står redo att lära oss. Vi är nämligen en organisation som har högt i tak och tror att vi blir starkare om varje enskild individ kan bidra med kunskap och reflektioner över hur vi kan bli bättre.  

Vi ställer höga krav på dig, men utlovar i gengäld en fantastisk arbetsplats.

Skicka en intresseanmälan till patrik.vincent@sprintad.se där du skriver en kort resume om dig själv om du vill veta mer.

Patrik Vincent

VD, SprintAd
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.