Årets mediesäljare till SprintAd

Av Patrik Vincent · 1549023202000

Efter fjärde året i rad med kraftig tillväxt rekryterar SprintAd två nya säljare som tillträder under februari månad. Linda Johansson och Zandra Petersson. 

I och med rekryteringen av Linda Johansson har SprintAd från och med den 26 februari en permanent närvaro i Göteborg, sedan tidigare finns bolaget även i Stockholm och Örebro. 

Utvecklingen har varit fantastisk berättar Patrik Vincent, VD på SprintAd. Tillväxten har varit stadigt växande sedan starten och det nyss passerade året 2018, var inget undantag. SprintAd representerar 130 totalutdelade lokaltidningar med en total räckvidd på drygt 3 miljoner läsare.

Vi ser tillsammans med våra kunder en enorm styrka i print. Våra egenskaper med en snabb och stark räckvidd kombinerad med geografisk precision ligger helt i linje med det som den evidensbaserade forskningen bland annat Les Binet och Peter Field fastställer som vägen mot att bygga starka och lönsamma varumärken. Det är riktigt roligt att se hur allt fler vänder tillbaka till print och då i synnerhet till lokala gratistidningar avslutar Patrik Vincent.

Vi är mycket glada att ha Linda och Zandra ombord. Linda har en lång bakgrund i branschen, på såväl Carat som Riksmedia och Göteborgs-Posten. Hon valdes av Göteborgs mediebyråer till årets mediesäljare 2017. Zandra är ny in i mediebranschen men har lång erfarenhet av försäljning och projektledning säger Kristofer Sahlström, försäljningschef på SprintAd.

Jag ser verkligen fram emot att vara en del av SprintAd´s fortsatta framgångsresa och förstärka bolaget i Västsverige. SprintAd´s starka lokala tidningars roll och funktion blir allt viktigare på marknaden, säger Linda Johansson.

Patrik Vincent

VD, SprintAd
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.