Årets företagare är en gratisutdelad lokaltidning!

Av Patrik Vincent · 1556191292000

Grattis Ann-Louise Kleen på Din Lokaltidning Sandviken som idag blev vald till årets företagare. En utnämning för den enormt stora roll du och din gratisutdelade lokaltidningen har för såväl läsare, näringslivet som för samhället i stort. 

Ingen annan medieform har så stor betydelse för lokalsamhället som en gratisutdelad lokaltidning. Just Din Lokaltidning läses av 70 % av invånarna i Sandviken varje vecka. Med den genomslagskraften kan lokala, regionala och nationella varumärken byggas, spring i butiker skapas och företag blomstra. 

Men tidningen har inte bara en avgörande betydelse för det lokala näringslivet, de ger också samtliga invånare utan kostnad tillgång till lokaljournalistik som gör att alla har blir mer engagerade i sin hemort. Tidningen säkerställer att det finns en granskning av makthavare, att samhällsinformation når ut, att föreningslivet har ett språkrör och att debatten hålls levande. Detta är några av flera påverkansfaktorer som är grunden för vårt demokratiska samhälle. 

Juryns motivering: 
"Företagaren visar på ett engagemang utöver det vanliga för Sandvikens näringsliv. Hon inspirerar andra människor, både till att starta och utveckla företag och till att förbättra företagsklimatet. Väl grundad i lokalsamhället lyfter företagaren oss alla till en högre nivå. Årets företagare i Sandviken är en sann förebild: Ann-Louise Kleen!"

Återigen, ett stort grattis från oss på SprintAd!

Foto: Eva Cooper

Patrik Vincent

VD, SprintAd
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.