SprintAd representerar framtidens print

SprintAd är ett bolag i mediebranschen med ett etablerat medienätverk som täcker de viktigaste städerna i Sverige.

I vår produktportfölj har vi Sveriges främsta gratistidningar. Vi samarbetar med såväl stora tidningshus som Stampen Local Media, Mittmedia, Hallpressen och Lokaltidningen såväl som lokalägda starka tidningar som Umeå Tidning, Annonsbladet Dalarna, Din Lokaltidning Sandviken och Torslanda Tidning. Till alla tidningssamarbeten adderar vi också de 40 tidningar vår ägarkoncern DirektPress ger ut. Totalt finns ett 130-tal tidningar med en total upplaga på drygt 4,1 miljoner. Du som kund har alltid full frihet att välja efter dina unika behov.

Vi lever i en urban tid där städerna växer sig större och starkare för varje år. Handeln följer givetvis med och fokuseras dit människorna flyttar. Våra tidningar är alltid fokuserade kring centralorten. Det innebär att den räckvidd du köper alltid finns nära köptillfället. Vi vet att de som bor i centralorten är de som tjänar mest pengar, spenderar mest pengar och besöker butikerna oftast. Trots en ökad e-handel står butikerna fortfarande för 92 % av den totala detaljhandeln.

Egentligen är det väldigt enkelt. Med fullständig hushållstäckning som alltid anpassar sig efter den växande staden kan gratistidningar långsiktigt garantera räckvidd och vara det massmedia som driver människor till butikerna.

Vi tror på printens renässans.

SprintAds Priskalkylator


Basfakta om våra tidningar

Produkter
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.