Print

Nacka Värmdö Posten

Lokaltidningen för Nacka- och Värmdöborna i print, på webben och i mobilen.

Tidningen Nacka Värmdö Posten, NVP, startade i april 1989 och förser varje vecka alla som bor i Nacka och Värmdö med lokala nyheter, kommunal information, evenemangstips med mera.
I NVP uppmärksammas det lokala, ingen nyhet är för liten. Sajten NVP.se lanserades 2002 och mobilsajten sjösattes 2013. Här gäller samma filosofi gällande innehåll men här är vi ännu lite mer aktuella med flera nyhetsuppdateringar dagligen. NVP.se har under de senaste åren haft en kraftfull utveckling av läsandet och vi kan nu erbjuda våra kunder en komplett medialösning i Nacka och Värmdö.

Nacka Värmdö Postens läsare är boende i Nacka och Värmdö. Totalt bor i kommunerna över 140.000 personer och de flesta bor i villa eller bostadsrätt. Medelinkomsten ligger högt över riksgenomsnittet och kommunerna har fler barnfamiljer än snittet. Båda kommunerna hör också till Sveriges mest expansiva. Läsarna har ett närmast omättligt intresse för lokala nyheter och är engagerade i sin lokala miljö. Detta märks inte minst på inflödet av insändare och debattartiklar till tidningen.

Patrik Staflin
VD - Nacka Värmdö Posten

Besök webbplats

tis

Utgivningsdag

ons kl.17.00

Bokstopp

tors kl.17.00

Färdigt material

67 061

Upplaga
Materialinlämning till: annons@nvp.se

Format och Pris

Formatnamn Pris (SEK)
Helsida 32 075
A4 18 360
Halvsida 16 325
Kvartssida 8 285
Åttondel 5 250
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.