Print

Alingsås Tidning

Alingsås Tidning grundades 1865 av Janus Daniel Michelsen, då under namnet Alingsås Weckoblad. Det första numret kom ut den 7 januari. 1888 ändrades namnet till Alingsås Tidning. Fram till oktober 2019 drevs tidningen av familjen Michelsen. Tidningens primära bevakningsområden är Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner.

Alingsås Tidning ingår i Stampen Media som i sin tur ägs av norska Polaris, en av Nordens största mediekoncerner. Den svenska tidningsgruppen, som har sitt geografiska fäste på västkusten, består av de prenumererade tidningarna Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, TTELA och Strömstads Tidning, samt gratistidningarna Lerums Tidning och Varbergsposten. www.stampenmedia.com

Alingsås Tidning utkommer som papperstidning och e-tidning tre dagar i veckan; tisdag, torsdag och lördag, och som nyhetssajt och app under namnet alingsastidning.se.

Besök webbplats

tis/tors/lör

Utgivningsdag

kl.16.00 två dagar före inf. dag

Bokstopp

kl.10.00 en dag före inf. dag

Färdigt material

8 500

Upplaga
Materialinlämning till: http://annonsinskick.stampen.com

Format och Pris

Formatnamn Pris (SEK)
Helsida 30 720
Halvsida 15 360
Kvartssida 7 680
Åttondel 5 760
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.